Be like bamboo - go with the flow

ČIME SE BAVIMO

Grow & develop your business and people

RADIONICE BOOST YOUR BUSINESS

Radionice pod nazivom „PO JUTRU SE BIZNIS POZNAJE” u okviru BOOST YOUR BUSINESS programa predstavljaju interaktivne radionice sa praktičnim vežbama u radnoj grupi, koja razmenjuje iskustva prema unapred dogovorenom sistemu rada u formi „okruglog stola”.

COACHING
ACT2B vas vodi u sagledavanju i boljem upoznavanju vaših sposobnosti, vaše kreativnosti i vaših vrednosti. Iz ovih uvida otkrivate mogućnosti i opcije u susretu sa svakodnevnim izazovima te donosite akcione odluke koje vama, kao pojedincu i članu tima i zajednice, odgovaraju u datom trenutku, okruženju, i u skladu sa životnom svrhom.
BUSINESS CONSULTING

"Ako neko ne zna kuda plovi, ni jedan vetar nije povoljan."
Seneka- rimski filozof - 5 p.n.e. - 65 n.e.

Od strategije i marketinških planova
do definisanja akcionih koraka

Boost your business

Radionice pod nazivom „PO JUTRU SE BIZNIS POZNAJE” u okviru BOOST YOUR BUSINESS programa predstavljaju interaktivne radionice sa praktičnim vežbama u radnoj grupi, koja razmenjuje iskustva prema unapred dogovorenom sistemu rada u formi „okruglog stola”. Ovaj koncept je potpuno nov proizvod na srpskom tržištu, namenjen uspešnim preduzetnicima iz nekompetitivnih delatnosti, a koji uz tehniku MASTERMIND predstavlja podršku u definisanju i sprovođenju ciljeva, unapređenju liderskih i komunikacionih veština, strateškog planiranja i razmišljanja, kao i efikasnijeg upravljanja firmom.

Ciljevi
Kome je namenjen
Koji su benefiti?
Šta možete očekivati?
caret-down caret-up caret-left caret-right
Vesna Jovanović, direktor Eurolog System

Tanja Mamula svoje radionice osmišljava imajući na umu probleme sa kojima se susreću zaposleni i njihovi rukovodioci u svakodnevnom poslovnom okruženju prepunom izazova. Kombinujući svoje izuzetne lične osobine i veštine trenera, Tanja pažljivo sluša sagovornike i prepoznaje mesto nastanka problema, a onda i  priprema vežbe za potrebe razrešenja. Njene radionice su zanimljive i pokretačke. Kroz treninge u kojima ima i elemenata akcije i igre navodi učesnike radionica da od svog poslovnog okruženja požele da naprave mesto  kome će se svakodnevno radovati i u radu uživati.

Tamara Nilsson ex Ružić , Basketball coach at Basket gymnasiet RIG MARK

Posle duge košarkaške karijere, sa 33god kao mladi penzioner, našla sam se na prekretnici svog života sa čestim pitanjima kako, gde i šta dalje posle sportske karijere. Ovom prilikom želim da se zahvalim Tanji Mamuli za sva postavljena pitanja tokom naših susreta koja su, odgovarajući na njih, meni otvorila opcije i rešenja u pravom trenutku.

Dragana

Loša komunikacija sa kolegama na poslu otežava rad, svakodnevno su prisutne negativne emocije što utiče na sam kvalitet posla kojim obavljamo a i na nas same. Obuzeti smo tim problemom i ne vidimo druge mogućnosti i kvalitete koji su pred nama. Ja sam videla problem ali nisam znala na koji način da ga rešim, stalno sam se vretela u krug. Jako je važan iskren i otvoren pristup, kroz razgovor i radionicu sa Tanjom rešenje je tu. Način kako se postaviti, kako reagovati, osloboditi se predrasuda, razmisliti kako je u "cipelama drugih ljudi".  Mnogo sam zahvalna, malo je reći.

Srdjan Erak, generalni direktor SIRMZAD

2016 godine smo zajedno učestvovali u jednom mentorskom programu. Tatjana je bila moj mentor. Teme kroz koje smo zajedno prolazili znala je da mi predstavi na takav način da me ujedno zainteresuje za iste, ali i da me nauči da sam rešavam probleme koje je postavljala pred mene.

Jasna Jović

I have had a mentoring relationship with Ms Tatjana Mamula from December 2015 until November 2016. I am a woman from Bosnia and Herzegovina with 20 years of experience running a hosiery factory GLORIA LINE from Banja Luka. Tatjana was matched to me as a mentor through the CBF. It was pleasant and rewarding experience. She has given me continuous guidance and was very helpful and supportive. She led me through marketing activities related to making business plan, developing new products, and strengthening the brand through online and offline communication. She guided me in finding means of communication, discovering potential partners, as well as how to make the most of all of potentials and capacitates of our company Gloria Line. Tatjana continually followed my work and progress regarding my business plan, directing me and advising through regular Skype meetings and e-mail communication. Best result of our mentoring relationship was boosting my confidence and finding was to implement new skills and knowledge. Tatjana quided me to implement my new skills and knowledge by asking me strong questions. It was a pleasure to be part of program. I am thankful to my mentor Tatjana for all unselfish help in this journey and for sharing her knowledge with me.

GET IN TOUCH...

To arrange a consultation or workshop, send us a message or call us: 063/393-590